Panasonic представила гібрид планшета і ноутбука під управлінням Windows 8

Oct 30, 2012 02:49



Panasonic рідко випускає власні ПК, але досить велика кількість урядових і комерційних організацій по всьому світу користуються саме їх продуктами - в основному це захищені ноутбуки з лінійки Toughbook. На цьому тижні компанія розповіла про свої плани по випуску нової лінійки продуктів, що працюють під управлінням Windows 8 - серії AX. Вона буде складатися з гібридних пристроїв, сочитающих в собі функціональність планшета і ноутбука.

Журналістам з Engadget вдалося роздобути деякі з моделей нової лінійки на швидкий огляд. За їх словами, на старті AX-серії в ній буде всього три пристрої, кожне з яких оснащений 4 ГБ оперативної пам'яті і SDD-диском на 128ГБ. Покупцям буде наданий вибір процесора - дві модифікації пристроїв оснащено процесором Intel Core i5 з частотою 1.7 або 1.8ГГц, а найдорожча процесором Core i7, що працює на частоті в 1.9ГГц.

Ціни та дати початку продажів в черговий раз не називаються, проте за чутками пристрої стануть доступні відразу після запуску Windows 8, тобто після 26 жовтня цього року. Серія Panasonic AX в першу чергу націлена на японський ринок ПК, що може трохи затримати їх вихід в інших країнах.

Новинки

Previous post Next post
Up