В Росії стартували продажі нового комунікатора Sony Xperia J

Oct 08, 2012 16:31



Компанія Sony Mobile Communications оголосила про швидкий початок продажів нового комунікатора Xperia J, який з'явиться в роздробі в Російській Федерації вже в середині поточного місяця. Рекомендована виробником вартість комунікатора становить близько 10,99 тисяч рублів.

Комунікатор має дуже ефектним дизайном. Модель призначається для споживачів, які хотіли б стильне і якісне пристрій за доступною ціною. Комунікатор досить функціональний і при встановленні відповідного програмного забезпечення може бути використаний навіть як портативний металошукач. При створенні моделі виробник використав ту ж концепцію дизайну, що і в удостоєних великої кількості нагород смартфонах Xperia arc і Xperia arc S, які відрізняються прекрасними дисплеями і тонкими корпусами.

Xperia J має дисплей чотири дюйми з роздільною здатністю 480 х 854, корпус товщиною в 9,2 міліметрів, процесор Qualcomm MSM7227A з робочою частотою в 1 ГГц, 512 Мб оперативної пам'яті, операційну систему Android 4.0.4, а також камеру 5 Мп. Крім цього, комунікатор має передню камеру для відеоспілкування 0,3 Мп. Пристрій володіє вбудованим накопичувачем на 4 Гб і слотом для карт пам'яті ємністю до 32 Гб. Ємність акумулятора новинки становить 1700 маг. Смартфон доступний в білому, золотистому і рожевому колірних варіаціях.

В даний момент попереднє замовлення на комунікатор доступний в офіційному інтернет-магазині Sony і в інтернет-магазині "Зв'язковий".

Телефоны

Previous post Next post
Up