Анонс відеокарти MSI GeForce GTX 650 Ti Power Edition

Oct 08, 2012 16:26



Анонсована на знімку відеокарта виглядає дещо інакше, ніж інші представники серії Power Edition, примітно, що сайт також називає офіційною датою запуску NVIDIA GeForce GTX 650 Ti 9 жовтня. Отже, акселератор обладнаний великої фірмовою системою охолодження Cyclone II, яка складається з пари мідних никельованих теплових трубок, радіальних алюмінієвих теплосъемников і центрального вентилятора.

Модель сповідує нереференсный дизайн і використовує високоякісний набір компонентів Military Class III, текстоліт коричневого кольору. Новинка ґрунтується на ядрі GK106-220-A1 з 768 потоковими CUDA-процесорами, частота GPU розігнана до 993 МГц, пам'ять GDDR5 об'ємом 1024 МБ працює на швидкості 5400 МГц і має 128-бітної шиною. Пропускна здатність пам'яті - 86,4 ГБ/с. Вартість майбутнього відеоадаптера MSI GeForce GTX 650 Ti Power Edition, на жаль, поки що не уточнюється, ймовірно його продуктивність буде на рівні з Radeon HD 7850.




Кстати, буквально сегодня мне посчастливилось посетить один очень интересный сайт "vitrina-shop.ru", на страничке которого предоставляется экспозитор для керамической плитки. К тому же только здесь расположен самый широкий выбор торгового оборудования для магазинов по весьма низким ценам. Рекомендую всем пройти на страничку сайта и ознакомится с более детальной информацией.

Видеокарты

Previous post Next post
Up