Компанія Fujitsu анонсувала водонепроникний планшет на Windows 8

Oct 07, 2012 15:30



На виставці Ceatec 2012 японською компанією Fujitsu представлена оновлена версія планшетного комп'ютера Arrows. У пристрої був збережений незвичайний для «пігулок» водонепроникний корпус, а також додана підтримка ОС Windows 8. Оригінальний водонепроникний планшет був представлений в січні на виставці CES 2012.

Нова компонування Arrows оснащена 10,1-дюймовим екраном, фронтальної і основний камерами, а також підтримкою карт пам'яті microSD. На відміну від версії ОС Android, у корпусу планшета на Windows 8 текстурована поверхня (краще лежить в руці), а також менш закруглені кути. Оновлений планшет Arrows працює в мережах LTE (ця можливість була в Android-версії). Інші технічні дані відсутні.

Згідно інсайдерської інформації, всередині водонепроникного корпусу знаходяться: двоядерний процесор Texas Instruments OMAP 4430 (1 ГГц), 4 Гб постійної пам'яті, роздільна здатність екрана становить 1280×800 пікселів. Корпус пристрою повністю герметичний, планшет може працювати під водою. Відомості про ціну новинки відсутні, хоча відомо, що японські продажі планшета почнуться в листопаді і лише через деякий час гаджет з'явиться на ринках інших країн.

Необхідно відзначити, що водонепроникні планшети випускаються не тільки компанією Fujitsu. Деякий час тому корейська компанія Pantech поставила для американського оператора AT&T 8-дюймовий планшетний комп'ютер на основі процесора Qualcomm Snapdragon (підтримка порту HDMI і LTE). Крім цього, у Росії до кінця поточного року очікується поява військового планшета на ОС RoMOS (Russian Mobile Operating System), який базуватиметься на ОС Android, але без прив'язки до сервісів Google. Передбачувана ціна зазначеного пристрою - $460.

Планшеты

Previous post Next post
Up