До Землі несуться смертоносні чорні дірки

Aug 29, 2012 02:36



Причина більшості природних катаклізмів криється у спалахах на Сонце і проходженні Місяцем чотирьох фаз околомесячного циклу, вважає російський специалист по прогнозированию природних і техногенних катастроф Євген Боровков.

Вся справа, на думку Боровкова, в тому, що спалах на Сонці формують близько землі мікроскопічні чорні діри, які зі швидкістю 500 кілометрів на секунду мчать до нашої планети, створюючи навколо неї масу «непояснених» явищ. Так, саме наслідком атаки чорних міні-дірок є падіння літаків, аварії на дорогах і в океанах, вибухи метану на шахтах, смерчі і торнадо, зрушення літосферних плит, океанічні вири і багато іншого.

Від виникнення спалаху на Сонці до безчинств чорної діри на Землі проходить дві доби, приблизно таке ж запізнювання відбувається і у фаз Місяця, крайні з яких, нагадує Боровков, також можуть зміщеннями величезних мас магми, води та ґрунту.

Смертельно небезпечні катаклізми, на думку фахівця, цілком можна передбачити. Спалах на Сонці піддаються розрахунками, а фази Місяця проходять строго за календарем. У кожному місяці буває 5-6 днів, загрожують бомбардуванням Землі чорними дірами. В МНС, переконаний Боровков, цілком можуть відзначити 50 «помаранчевих» і 10 «червоних» днів у році, коли обов'язкова підвищена пильність і повна мобілізація всіх технічних засобів і людських ресурсів.

Космос, Интересные статьи

Previous post Next post
Up