Samsung Electronics починає масове виробництво LCD-панелей з технологією "Оптичний сенсор в кожному

Dec 08, 2011 01:46



Компанія Samsung Electronics оголосила про старт в листопаді цього року масового виробництва 40-дюймових LCD-панелей з підтримкою технології «Оптичний сенсор в кожному пікселі». LCD-панель, що використовує дану технологію, здатна виявити відбите зображення об'єктів за допомогою вбудованих інфрачервоних сенсорів. Оптичні сенсори в кожному пікселі забезпечують набагато більш точне розпізнавання торкань в порівнянні з існуючими сенсорними панелями. Новинки здатні одночасно реєструвати до 50 дотиків і відображати картинку Full HD з широкими кутами огляду.

Нові LCD-панелі можуть самостійно виконувати всі функції введення даних, характерні для клавіатур, мишей і сканерів. Їх можна використовувати в таких пристроях, як «розумні» столи або сенсорні настінні дисплеї. Панель захищена загартованим склом, яке витримує навантаження більше 80 кг. Оскільки новинка підтримує мультитач і одночасно здатна відображати зображення високої чіткості, вона відкриває нові можливості у сфері масових інтерактивних комунікацій, недоступні сьогоднішнім сенсорним панелям для цифрових дисплеїв.

Технологія «Оптичний сенсор в кожному пікселі» забезпечує точне виявлення зображень без шкоди для якості картинки на екрані, тому вона зацікавить багатьох професійних консультантів, включаючи біржових брокерів і фінансових аналітиків. Крім того, таку панель можна використовувати в «розумних» столах eDesk в навчальних закладах та конференц-залах. LCD-панель з підтримкою технології «Оптичний сенсор в кожному пікселі» використовується в пристрої Samsung SUR40 for Microsoft Surface - «розумному» столі, спільно розроблений фахівцями Samsung Electronics і Microsoft.

Прийом замовлень на SUR 40 розпочався минулого місяця. «Панель Samsung з підтримкою технології« Оптичний сенсор в кожному пікселі »дозволяє подолати перешкоди, які обмежують ефективність сенсорних панелей інтерактивних дисплеїв, - зазначив Юнгван Парк, старший віце-президент з продажів і маркетингу LCD-підрозділу Samsung Electronics. - Приступивши першим у світі до масового виробництва панелей на базі даної технології, Samsung націлився на світове лідерство на ринку інтерактивних цифрових дисплеїв ».

Наука и технологии, Телевизоры

Previous post Next post
Up