Toyota провів рестайлінг Land Cruiser

Nov 24, 2011 18:25



У результаті витоку інформації з Toyota сьогодні в Мережу потрапили відскановані з офіційною брошури перші фотографії рестайлінгового кроссовера Land Cruiser.

Один з найпопулярніших кросоверів на ринку, минувши середину життєвого циклу покоління, обзавівся вдосконаленою головною оптикою зі світлодіодними секціями, новим переднім бампером з круглими протитуманками і хромованими корпусами зовнішніх дзеркал з дублерами поворотников.Задня частина кузова на знімках не представлена, але можна припустити, що на "кормі" рестайлінг торкнеться фар і бампера. Салон Toyota Land Cruiser, як пише Indianautosblog, залишився недоторканим.

Світова прем'єра оновленого Land Cruiser відбудеться або на майбутньому мотор-шоу в Токіо, який відкриється наступного тижня, або на одному з автосалонів в майбутньому році.


У меня отличная новость для всех тех, кого интересуют автокурсы по доступным ценам. Вот буквально на днях я и сам задавался вопросом где предоставляются индивидуальные курсы вождения автомобиля. И спустя длительные поиски мне посчастливилось посетить замечательный сайт "Автоинструктор 77". Как раз здесь каждый может без лишних хлопот и траты времени быстро подобрать себе инструктора и приступить к занятиям. Так что советую всем!

Авто

Previous post Next post
Up