Монітори LG IPS5 - кращий вибір для професіоналів і любителів

Nov 22, 2011 21:37




Компанія LG Electronics (LG) представляє на українському ринку нову серію моніторів - LG IPS5. Ці монітори об'єднують дві інноваційні технології - IPS і LED і відрізняються максимальною реалістичністю зображення, високою точністю передачі кольору і низьким енергоспоживанням.

Більшість сучасних моніторів побудовані на основі TN-матриці, яка має ряд недоліків, зокрема, неточну передачу кольору, невеликі кути огляду і низьку контрастність.Як альтернатива, в 1996 році компанія LG Display розробила новий тип матриць - IPS - і зараз є його основним виробником і постачальником. Протягом довгого періоду часу ця технологія використовувалася тільки для професійної роботи з графікою.Однак на початку 2011 року провідний виробник моніторів - компанія LG Electronics зробила IPS-технологію доступною для широкого кола користувачів. У лютому на українському ринку з'явилися нові серії моніторів IPS1 і IPS6, а в листопаді до них приєдналася серія IPS5.
Застосування IPS-технології забезпечує пристрою цілий ряд переваг: точну передачу кольору, великий діапазон відтворюваних кольорів і відтінків, високу яскравість екрану, стабільність кольору при зміні кута огляду і широкі кути (178 ° / 178 °).А нові монітори IPS5 відрізняються також швидким відгуком матриці при переході від сірого до білого і назад до сірого.



Монітори IPS5 підтримують оптимальний рівень колірної температури - близько 6500 K (Кельвін), що забезпечує максимально точну передачу кольору.Крім того, ще на етапі виробництва кожна модель цієї серії перевіряється фахівцями з калібрування кольору, так що користувачі монітора IPS5 можуть бути абсолютно впевнені в тому, що кольори на його екрані повністю збігаються з реальними.
Використання LED-підсвічування забезпечує високий рівень контрастності, який склав 5 000 000:1, та енергоефективність пристрою. Додатково знизити споживання енергії моніторів серії IPS5 можна за допомогою функції «Super Energy Saving».
Функцій 6 Axis Color Control дозволяє користувачеві точно налаштувати такі колірні параметри, як тон і насиченість кожного з 6 основних кольорів: Red, Green, Blue, Cyan, Magenta, Yellow. Крім того, монітори IPS5 оснащені функцією Dual Package («Подвійний пакет»).Ця функція дозволяє налаштувати роботу з додатковим зовнішнім монітором (при цьому панель завдань буде доступна на обох моніторах) або розділити екран на дві частини для одночасної роботи з двома програмами.
Нова серія моніторів IPS5 вже продається в українських магазинах.Орієнтовна вартість моделей: IPS225Т - 2100 грн, IPS225V - 2250 грн, IPS235T - 2250 грн, IPS235V - 2350 грн.

Мониторы

Previous post Next post
Up