Чоловіків легше обдурити в соцмережах, ніж жінок

Nov 13, 2011 18:29



Чоловіки виявилися більш довірливі і наївні, ніж жінки, коли справа доходить до соціальних мереж. До такого висновку прийшли фахівці компанії BitDefender, розробника антивірусного і анти-спамерського програмного забезпечення.

За результатами опитування понад півтори тисячі інтернет-користувачів в США і Великобританії з'ясувалося, що чоловіки рідше проявляють обережність і часто ігнорують налаштування безпеки, щоб подружитися з "прекрасною незнайомкою" в Facebook, пише The Daily Mail.

Так, наприклад, пропозиція стати друзями від випадкових незнайомців відхилили 64,2% жінок і лише 55,4% чоловіків. Більше того, чоловіки погоджувалися додати незнайомку у друзі помітно частіше, якщо запит супроводжувався фотографією зовні привабливої ​​жінки.

Фахівці BitDefender зробили висновок, що чоловіки з більшою ймовірністю, ніж жінки, розкриють особисті дані про себе: чи приймуть запит про дружбу від незнайомих людей, оголосять своє місцезнаходження або зроблять профіль відкритим для всіх користувачів.Вся ця інформація, застерігають експерти, може бути використана кіберзлочинцями.

"Чоловіки більше піддають себе ризику, ніж жінки, особливо коли погоджуються дружити з невідомими людьми", - уклав Джордж Пітр, менеджер BitDefender з безпеки в соцмережах.Така поведінка він пояснив тим, що жінки з народження обережніші, ніж чоловіки.

Интересные статьи

Previous post Next post
Up