Lamborghini випустить задньопривідний Gallardo Spyder

Nov 07, 2011 23:06



Компанія Lamborghini готує до прем'єри задньопривідну модифікацію суперкара Gallardo Spyder, повідомляє сайт MotorAuthority з посиланням на заяву представників італійської марки. Очікується, що дебют такого автомобіля відбудеться на моторшоу в Лос-Анджелесі, що відкриється наступного тижня.

Вперше задньопривідну модифікацію купе отримало Gallardo в 2009 році. Автомобіль був названий на честь тест-пілота Lamborghini Валентино Бальбоні, якого в 1967 році найняв сам засновник компанії Ферруччо Ламборгіні, і випущений обмеженим тиражем в 250 екземплярів.Подібна версія спайдера, за словами представників марки, не буде носити ім'я Бальбоні. Однак як саме стане називатися така машина, поки не повідомляється.

Ймовірно, технічна начинка задньопривідного Gallardo Spyder буде схожа з купе.Автомобіль, побудований на честь Валентино Бальбоні, оснащувався дефорсованим з 560 до 550 кінських сил десятициліндровим 5,2-літровим двигуном, диференціалом підвищеного тертя, а також іншими амортизаторами, пружинами, стабілізаторами поперечної стійкості та іншими покришками.

Задньопривідне купе Gallardo здатне прискорюватися з нуля до ста кілометрів на годину за 3,9 секунди, що на дві десятих повільніше повнопривідного суперкара. Стандартний спайдер досягає «сотні» за чотири секунди.

Авто

Previous post Next post
Up