Компанія Renault показала індусам свій варіант Nissan Micra

Oct 31, 2011 21:50


Компанія Renault представила на індійському ринку компактний хетчбек під назвою Pulse. Публічний дебют машини відбудеться в січні наступного року на моторшоу в Нью-Делі.

Новинка, підготовлена ​​дизайн-центром компанії Renault в Мумбаї, є перелицьованої версією хетчбека Nissan Micra нового покоління. Автомобіль буде оснащуватися дизельним двигуном об'ємом 1,5 літра, що розвиває 65 кінських сил і 160 Нм крутного моменту.Такий же агрегат вже використовується як для «Мікро», так і для продається на індійському ринку сімейства Mahindra Logan.

Хетчбек Pulse стане третім автомобілем, що продається в Індії під маркою Renault. Раніше французький автовиробник привіз в цю країну кросовер Koleos і седан Fluence.Пізніше у місцевих дилерів з'явиться вседорожник Duster і ще одна модель з кузовом седан, про яку поки нічого не повідомляється.

Продажі Renault Pulse в Індії почнуться в наступному році. Очікується, що ціни на модель будуть починатися від 600 тисяч рупій (близько 12 тисяч доларів).Хетчбек стане боротися за покупців з Volkswagen Polo, Hyundai i20 і Maruti Suzuki Swift.

Авто

Previous post Next post
Up