Sony SEL-50F18: яскравий об'єктив для супер-портретів

Sep 29, 2011 01:15

Компанія Sony представила новий яскравий і високоякісний об'єктив для портретної зйомки з оптичним стабілізатором Optical SteadyShot - Sony SEL-50F18. Новинка сумісна тільки з камерами з байонетом E.



Sony SEL-50F18

Яскравий ширококутний об'єктив з фіксованою фокусною відстанню 50 мм створений для портретної зйомки і звичайної фотографії, а максимальне значення діафрагми F1,дозволяє створювати ефекти плавного розмиття фону (боке) для красивої портретної зйомки: це стало можливим багато в чому завдяки 7-пелюстковій циркулярної діафрагмі.

Легкий і зручний об'єктив виконаний у високоякісному корпусу з алюмінієвого сплаву, при цьому новинка оснащена безшумним механізмом відеозйомки. Оптичний стабілізатор зображення Optical SteadyShot забезпечує чіткість і відсутність розмиття при портретній зйомці з рук.Цей світлосильний об'єктив з оптичним стабілізатором Optical SteadyShot дозволяє знімати атмосферні портрети в сутінках без штатива. Пряма ручна фокусування дозволяє відключати мотор автофокусування для точного ручного управління.

Вартість новинки виробник не оголосив.

Раніше редакція THG.ru розглянула камеру Canon EOS 7D, яка відноситься до класу напівпрофесійних рішень з ухилом в репортерські можливості.Висока швидкість серійної зйомки, розвинена система автофокуса, сучасна система експозаміру, пило-вологозахищений корпус дозволяють рекомендувати Canon 7D професіоналам з обмеженим бюджетом як альтернативу Canon 1D Mark IV. Здивовані такою думкою?В огляді розповідається, як і чому можна зіставляти камери, ціна яких різниться в три і більше разів. Детальніше читайте у статті «Обзор Canon 7D».

Фото и видео

Previous post Next post
Up