«Найтонший у світі Android-смартфон» вийшов у світ

Aug 31, 2011 04:33



Компанія NEC Casio Mobile має намір почати продажу «гуглофона» Medias N-04C за межами Японії

Розробники називають апарат «найтоншим у світі смартфоном» на платформі Android: товщина його корпусу складає всього 7,7 мм.У Японії Medias N-04C дебютував у першому кварталі 2011 року і з тих пір розійшовся в кількості близько 500 тис. штук.

Відзначається, що незабаром комунікатор дебютує на американському ринку, де, швидше за все, буде пропонуватися оператором Verizon.У перспективі він може з'явитися і в інших країнах.

Характеристики смартфона такі: 4-дюймовий сенсорний дисплей з дозволом 854 × 480 пікселів, 800-мегагерцевий процесор, 5,1-мегапіксельна камера, приймач системи навігації GPS і контроллер бездротового зв'язку Wi-Fi.

Повідомляється також, що експортується версія Medias N-04C буде відрізнятися від японської: вона позбудеться тюнера цифрового телебачення стандарту 1Seg, інфрачервоного порту і функціоналу електронного гаманця. А ось розміри залишаться колишніми: 127 × 62 × 7,7 мм; важить апарат 105 р.
Бездротова лазерна миша, яка вийде на японський ринок у жовтні, формою повторює батарейку типу D. І це не єдине радикально відмінність новинки від традиційних мишок.

Циліндричне пристрій kandenchi («суха батарея»)
 - Це плід співпраці компанії Elecom зі студією nendo.Партнери вважають новинку приголомшливою моделлю з унікальним дизайном і «природної» функціональністю.

У kandenchi є три кнопки. Верхня, розрахована під великий палець, служить для лівого кліка. Правий клік здійснюється бічною кнопкою під вказівним пальцем.Третя, сама нижня, кнопка для середнього пальця є коліщатком прокрутки!

Дозвіл мишки - 1200 dpi. Її висота - 53 мм, діаметр - 32,5 мм, вага - 32 грами. Літієво-іонного акумулятора «батарейки» вистачає приблизно на тиждень. Ціна поки не оголошена.

Телефоны

Previous post Next post
Up