FinePix F600 EXR: на допомогу туристу

Aug 12, 2011 03:52

Компанія Fujifilm представила нову камеру Fujifilm FinePix F600 EXR, яка є розвитком концепції попередньої «камери для фотографа» - Fujifilm F550 EXR: новинка з великим зумом легко поміщається в кишені, але, в той же час, забезпечує високу якість отриманих знімків.



Fujifilm FinePix F600 EXR

Ключові аспекти попередника збережені і в FinePix F600 EXR, однак новинка відрізняється більшою функціональністю.Вона оснащується - вперше в лінійці Fujifilm, - сенсором 16 Мпікс EXR-CMOS з режимом EXR Auto і функцією Motion Detection, що дозволяє при будь-якій освітленості знижувати небажане розмиття об'єктів.У камері також вбудований модуль GPS і функція Landmark Navigator, що дають можливість визначати місця зйомок.



У Fujitsu FinePix F600 EXR використаний ширококутний об'єктив з 15x оптичним зумом (24-360 мм), а функція Intelligent Digital Zoom забезпечує збільшення наближення ще в два рази.Фіменная функція Intelligent Digital Zoom використовує вибіркову обробку вибраної ділянки кадру, що дозволяє підвищити якість знімка, знизити зернистість, і підвищити чіткість.



Сенсор 1 / 2 "об'єднує в собі матрицю BSI-CMOS і фірмові технології EXR, і завдяки конструкції сенсора в камері поліпшена передача світла, що значно підвищило продуктивність рішення.Технологія EXR реалізована також у трьох режимах пріоритету зйомки: EXR HR (High Resolution), EXR DR (Dynamic Range) і EXR SN (Signal to Noise).

Також в Fujifilm FinePix F600 EXR реалізований режим Seamless Motion Panorama 360, що дозволяє просто робити панорамні знімки;є можливість відеозапису Full HD, зйомки в RAW (формат RAF) та інші особливості. В якості дисплея в новинці використаний 3,0 "LCD екран з роздільною здатністю 460 тисяч пікселів.

Раніше редакція THG.ru розглянула камеру Canon EOS 7D, яка відноситься до класу напівпрофесійних рішень з ухилом в репортерські можливості.Висока швидкість серійної зйомки, розвинена система автофокуса, сучасна система експозаміру, пило-вологозахищений корпус дозволяють рекомендувати Canon 7D професіоналам з обмеженим бюджетом як альтернативу Canon 1D Mark IV. Здивовані такою думкою?В огляді розповідається, як і чому можна зіставляти камери, ціна яких різниться в три і більше разів. Детальніше читайте у статті «Обзор Canon 7D».

Фото и видео

Previous post Next post
Up