Край, бейба: Фіолет у Львові

Feb 27, 2013 22:29

Випила келих шампани і поплентала в кедах по снігу, ковзаючи весь шлях, до пивниці, де наливають гальбами пиво і крутять різні концерти. Минулих вихідних тут співали наживо львівські пацани із гурту МЕРІ, а цих - пацани із Волині - луцький "Фіолет". Група мною мало досліджена.

Шо за мода - забирати квитка на вході?

На відміну від пунктуальних "Мері", "Фіолет" троха пізнив із початком. На "Мері" йшли цілими родинами з дітиськами, які сягали мені колін, а на молоденького красунчика із стильною стрижкою на прізвисько Колос sergo_87 набігло повно юнок і закоханих парочок, які тиснулися у напівтемряві на лавочках. Красуньки з довгим волоссям, білявки в кучериках і на підборах ритмічно метиляли голівками в різні боки і простягали руці в напрямку сцени. Я впіймала гаву, коли звідки не візьмись з десяток фіолетових повітряних кульок. І всім так весело стало, і здійнялися кульки над натовпом, і передавалися із рук в руки, і нападало їх цілими гронами скраю сцени. Мені часом робилося незручно, бо фанати хором співали замість Колоса пісні, а я навіть не чула їх раніше. Зате відірвалась на гадюкінських "Хлопцях з Бандерштадту". А взагалі, Сергійко великий молодець - гарний, розумний, експресивний (чули б ви, з яким надривом він співав але ніхто як я не цілував твої долоні), танцюльки теж з нервом. Наприкінці оголосив під супровід верескливих дівчаток, що для вас співав Колос і компанія.

І треба шось робити з тим червоним ліхтарем над сценою - поцілити камінцем із рогачки чи що, бо псує те червоне всю картинку. Кінець.







ФІОЛЕТ у Хмільному домі Роберта Домса 24.02.13р.

концерт, я роблю іскуство, Хмільний дім Роберта Домса, Фіолет, Колос

Previous post Next post
Up