Oct 29, 2007 19:58
...ruoka, joten kerronpa hiljattain oppimani tosiseikan: bataatti on hyvää ja helppoa valmistaa. Esimerkiksi näin: bötkylä käteen, kuoritaan, pilkotaan ranskanperunan kokoisiksi (tai vähän suuremmiksi) tikuiksi ja levitellään uunivuokaan. Päälle oliiviöljyä, sokeria ja suolaa. Uuniin vain, parisataa astetta tai vähän päälle, eikä kestä puoltakaan tuntia ja lovely!
Ja mitä sitten kaveriksi? Lihaa ei edes tee mieli, kun laittaa salaatiksi rucolaa, johon on sekoitettu paahdettuja pinjansiemeniä (ainakin 100g), kirsikkatomaatteja ja kypsää avokadoa pikku paloina. Valkoista balsamiviinietikkaa, oliiviöljyä, suolaa ja pippuria tietysti mukaan, ja taas tulee lovely!
(Ette arvaakaan, mikä on tällä hetkellä lemppariohjelmani tellyssä)