Skirts, skirts, skirts..

Oct 01, 2004 01:12

Nearly finished with my larger bag for heavy school books - it's starting to look rather, I don't know, expensive. Which is nice, I guess; decent finish, no loose threads or frumpy frayed edges of anything like that. And it has a tassel on it - naturally. Large and black with black seed beads covering the top of it - I do love upholstery supplies ( Read more... )

Leave a comment

0taxidermy0 October 1 2004, 02:16:11 UTC

I know the feeling you're talking about, when something is either the most hideous thing you've ever seen, or the most beautiful, you just can't decide wich it is.

It's just that I don't get that feeling when I look at that fabric. I just think it's freaky. I trust you to make a lovely skirt out of it. But I will always feel like I am in Krazy Kat's world when I look at it ;)

/L.

Reply

thrpschr October 1 2004, 03:23:33 UTC
Well, try to think of that quality as a good thing! :D

Reply

0taxidermy0 October 1 2004, 12:31:18 UTC
babylove, du vet de där svarta pilgrimsmyckena de hade i en affär här? du sa att du antagligen ville ha ett? Det fanns ett som såg ut som ett radband och ett som påminner om dina örhängen/brosch.
Anywho, ajg fick satans mycket stålars idag.
Så ajg köpte båda två, för de hade liksom bara en av varje kvar.... du ville ha radbandet va? jag tänkte det iaf,
Så du kan ta det och betala mig lite då och då när du vill (om du vill ha det alltså, annars behåller jag det själv...) Det kostade 600 spänn.
Just wanted to inform ya that there is a pilgrimsmycke to be had if you want it! :)
Annars är allt bra. Är hos sandra och lånar internätet :9 hälsa A.

/L.

Reply

Oooooooo, thrpschr October 1 2004, 12:38:53 UTC
du är inte klok! Men allra bäst! Klart jag vill ha det! Ska kolla med pengar, men det är nog inga problem att betala hälften nu och hälften nästa månad, i alla fall, om det är ok?

Hälsade på K med Å idag, Daniel dök också upp. Var trevligt, men man känner sig rätt skum efter fyra timmar på psyket, kan jag ju säga - satt på String med Å och D ett tag efteråt och funderade på vilka störningar folk hade där, liksom... :) Man betraktar alla som dårhusfall eller mentalskötare efter en stund.

Reply

Re: Oooooooo, 0taxidermy0 October 1 2004, 13:17:54 UTC
hahaha, jag vet, ajg är koko. jag blev bara så BERUSAD av min saldolapp, jag ska fan rama in den! jag ska ju investera allt i fonder så snart är det slut på det roliga ;)
Du kan betala mej en hundring här och där, no worries. du akn dela upp det preciiiiiis hur du vill.

Jag vet, trippen till psyket har verkligen fått mig att fundera. ska på besök hos psykon nästa vecka iaf, för ajg måste ju fortfarande ha viss kontakt med henne.

anywho, hur ser man skillnad på patienter och vårdare? ;)

Reply

Re: Oooooooo, thrpschr October 1 2004, 14:12:16 UTC
På besök hos vem?

Det är en del av det läskiga - man ser ofta inte skillnad. Vissa psykfall är rätt uppenbara, iofs, vi träffade på Pirjo idag, t ex, och det var inte så svårt att se att hon inte spelar med en full kortlek... och tjejen som hela tiden försöker rymma, som klipper till sig själv i ögat med knytnäven och hela tiden har bandage runt underarmar och händer, hon är också lätt att identifiera som patient.

Men annars? Hart när omöjligt.

Reply

Re: Oooooooo, 0taxidermy0 October 2 2004, 03:25:06 UTC
min psykoterapeut, jag kallar henne min psyko ;) hahaha
Jag kände att efter underarmsincidenten så var det dags för lite supervision. Och så måste jag ju gå på kontroller, för att de ska kunna hålla koll på hur medicinen fungerar. men det känns skönt och bra och tryggt.

ja, nej vissa är ju mer uppenbara än andra ;) hur var besöket? var hon mer inåtvänd eller?

Hade rödvinskväll hemma hos sandra igår. Vi fyllnade till, lekte med hennes katter och pratade om viktiga livsavgörande fråogr i timmar :) Mycket trevligt.
Sedan tänkte vi gå till en krog, men när vi kom till krogen ångrade vi oss och gick till ett gatukök och satt och hånade fulla killar istället ;)
We bring out the best and the worst in eachother ;)
Nu tittar min farmor på Dawsons Creek ;)
Jag ska till helsinborg ikväll och träffa far och sambo.

Reply


Leave a comment

Up