ну і?

Sep 18, 2011 19:37

От що би ви робили якби не змогли заставити сестру якій 14 років помити 2 тарілки і одну сковорідку?враховуючи шо ви зранку помили всю посуду яка була та не питались чия вона була!
Я реально це мале говно не можу заставити слухатись мене! Не можу я терпіти коли мене отак неповажають, починають по-бабськи скандалити. Ну блін, шо багато було роботи? І скільки раз я попереджав "закрий рот, не кричи, заспокойся в кінець кінців". Всипав пару ляпасів і підсрачника, аби знала. не треба тільки мені тут казати шо це погано, це фашизм, нацизм, сексизм та сатанізм. Я не зпроста, я попереджав, я не дава багато роботи. Вона має слухатись старших та допомагати по-дому!
Взагалі вдома почуваю себе рабом. Бачу як їй дають гроші, такі які мені не давали. За що? За то шо отак допомагає, шо пізно додому приходить, не слухається? А я блядь шо б не робив - ти тіки за комопм, нічо не допомагаєш. Хочеться здохнути після такого і шоб вони побачили як то без мен, шоб собі горлянки порозривали. Я знаю як це буде, я знаю як це є! Вдома іноді взагалі нема порядку. Чого вартий тільки банально мноюб прибитий цвях для ложки від взуття? 10 років ложка отак валялась на землі, губилась тупо постійно. Тато сміявся шо я піздєц зробив роботу. Таневже піздєц робота, яку за 10 років не мож було зробити.
Життя не справедливе, я хуйовий, в очікуванні кінця!

napalm death - silence is deafening

Previous post Next post
Up