Anicon V

May 19, 2013 18:36



Ну почну з приємних моментів. Цього разу на організацію кинули набагато більше людей і це було добре. Була рада бачити свої друзів і знайомих. Всі робили свою роботу, були зайняті старались. Приємно здивували світлові можливості і димова машина. Також дуже порадував фотокуток і допомагати Тару його збирати :3 Цього разу подивитись програму на репетиції не вдалась, мій стіл з бейджиками кочував з залу в коридор і назад. Дуже добре, що мені дали на допомогу волонтера, бо тоді, коли прийшли дві команди з кількістю людей більше 10 кожна, було туго і я сама б не справилась би.

Порадував також і рівень косплею цього року. У одиночному дефіле була дуже серйозна конкуренція як серед костюмів, так і серед постановок. Хоча в перемозі Фенікса ніхто не сумнівався, але також хорошими були Еціо з Ассасіна, Пірамідоголовий, Трініті Блад, СС Серед групового дефіле найкращими були Adventure Time, хоча в перемозі СБ також ніхто не сумнівався. А серед сценок дуже сподобалось сценка по Пратчетту. І трішки розчарована, що виграли не вони. Не хочу нічого поганого казати за Косвейв. Та і розуміння сценки Пратчетта багатьом недоступно було. А бойсбенд сподобався більшості.

Трішки дивна система оцінювання по вокалу. Думала, що переможуть Русалка і Аматерасу або Шу, але перемогла Хельга. Перших двох чула на фесті, Хельгу тільки на репетиції, але можу сказати, що вони всі достойні. Все одно мені дивно було знати, що оцінється і зовніший вигляд і постановка. Так що вітаємо Хельгу, ти молодець)
Ну і тепер про погане. Наступного разу треба давати людину на світло. А то нам знову не зробили потріне світло і не влючили дим. Хоча і підходили і нагадували. Також наступного року зробити відбір по вокалу і нарешті змусити косплеєрів присилати фото костюму. А то від деяких костюмів очі витікали.

Ну і Фалкону своє фе я вже виразила.

Костюм відкладаю до Отобе, доробляю, шукаю взуття, в якому я зможу ходити і вже стараніше репетируєм. Анікон виріс, так що тепер і ми маєм вирости) Треба виграти ту бляху, щоб Тар мені її на рожки переплавив
Previous post Next post
Up