Беззахисні їбанати/редаговано

Jun 24, 2009 11:11

ЖЖ - це надпотужний комунікаційний засіб. Але користь від твоєї сторінки прямо пропорційна смисловій наповненості того, що ти пишеш (а не кількості коментарів під кожним постом). І тому, за звичайними законами живої природи, коли хтось жене порожняк у своєму блозі, на виході (завдяки потужності механізму) маленький порожняк перетворюється на величезну діру, подібну до космічної дупи.

Особисто для себе я виділяю 3 основні категорії вищезгаданих юзерів:
- звичайні шизоїди
- казкові ідіоти
- беззахисні їбанати.

Бувають моменти, коли кожен із нас тією чи іншою мірою буває першим, другим або третім. Але є люди, для яких постійне перебування "в образе" - життєва філософія.

Звичайні шизоїди - це люди з різноманітними психічними розладами, які дуже явно і навіть гіперболізовано проявляються в Інтернеті. У віртуальній реальності для подібних речей просто таки не грунт, а жирнючий чорнозем. Наприклад, я нещодавно стикнулася зі справжнім борцем проти вселенської жидівсько-масонської змови. Він нарекомендував мені купу літератури і був настільки серйозно налаштований, що навіть не реагував на стьоб. В Інтернеті це унікально, згодьтеся.

Казкові ідіоти - це люди, в яких якщо щось у голові і є, то вони це старанно приховують. Як правило, пишуть по 3-7 постів на день, текст яких складається з одного-двох речень (буває набагато більше, але, на щастя, рідко). Як правило, це звіт про діяльність. А оскільки в нецікавих людей така сама нецікава діяльність, то і звіти риготні. Самі знаєте.

Беззахисні їбанати - це особлива категорія людей, моя улюблена, в яких не склалося або не складається життя. Здавалося б, в усіх нас деколи є підстави зараховувати себе до табору лузерів. Деколи. І, як правило, мовчки. Чого не можна сказати про беззахисних їбанатів. Вони беззахисно і безборонно пиздять про своє лузерство на кожному кроці, при чому, інколи з такими подробицями, що за них стає соромно. Це ті люди, які викладають айсік'юшні логи, навіть не задумуючись над тим, як би відреагували їхні співрозмовники на такий публічний жест.

Найцікавіше, що їхнє лузерство має зворотній бік - хворобливу манію величі, яка витікає з комплексу неповноцінності (я не психолог, але, здається, спрощена схема приблизно така). Тобто, спочатку людина активно і публічно змішує себе з гівном, в усіх деталях, а потім, коли люди звикають до "брудних" подробиць і починають цікавитись продовженням прєній, в беззахисного їбаната раптом починають сіпатися залишки его. І їбанат МНІТ. Як правило, "мніт" він себе надпопулярною та переслідуваною особою, якій вже навіть кроку не дадуть ступити, всі пхають носа до його їбанатського життя. Така цікава геометрія.

Іще це люди, яких Карлос Кастанеда (за словами очевидців) називав "бедными деточками". По-перше, їх ніхто не любе, по-друге, нікому вони не нужні, по-третє, ніхто їх не їбе (в усіх сенсах цього слова). Як правило, статеві проблеми проектуються на більш глобальні речі (державний устрій, наприклад), і в ітозі за їхньою логікою виходить, що беззахисний їбанат - не беззахисний їбанат, а просто держава галіма. Або іще якийсь партак. При чому, беззахисному їбанату ніколи не спадає на думку дати собі раду, прочитати щось корисне або випити вітамінку. У нього замість цього усього є велика панацейна пігулка - його ЖЖ і ми з вами, які прочитають і прокоментують, щоб беззахисний їбанат хоча бна мить відчув себе важливим пупом землі.

Усім беззахисним їбанатам присвячується оця епічна пісня, яку я скомуніздила в архетипічного rheinmetal

image Click to view


Увага! Якщо ви впізнали певних людей або навіть себе, це не випадково.

П.С. Цей пост не претендує на об'єктивність або унікальність. Це всього лише реакція на прочитане за останні кілька тижнів (2 останніх речення присвячуються
pathos_online )

за жызнь

Previous post Next post
Up