Дерибан міста

May 25, 2011 13:00

Про це вже навіть незручно писати, але кожного дня нас, киян, позбавляють кількох метрів нашого міста. Кожного дня частина нашої з вами власності, на утримування якої ми сплачуємо податки з власних кишень, відходить представникам різних бізнесів. Інколи навіть попри рішення суду - як це сталося зі сквером на Театральній.

Теоретично ми всі ці факти знаємо. А практично нам насрати, бо поняття "податки", "муніципальна власність" та ін. лежать у юридичній, а не фізичній площині. Гроші, які щомісяця відраховуються з наших прибутків до держбюджету, не проходять через наші руки. Фізично. Тобто, ми їх просто не відчуваємо. Але ж вони наші.

Можливо, варто запровадити закон, згідно з яким кожна людина матиме власноруч відносити свої гроші до кас, щоб відчувати, скільки ми насправді віддаємо, і наскільки мало отримуємо навзаєм. Можливо, хоча б фінансовий фактор примусить нас більш уважно поглянути на проблему і відчути особисту зацікавленість у її вирішенні.

Але повернемось до наших козлів баранів.
В середу, 25 травня, о 19:00 у дворі будинку по вул.Флоренції 9(метро Лівобережна) відбудеться громадська акція протесту проти захоплення прибудинкової території.

Забудовній компанії в ході скандальної Великої Дерибанної сесії Київради в грудні 2006-го року було незаконно передано під забудову прибудинкову зелену зону. Про кричущу незаконність дерибану наявні усі документи!

На ділянці, що передана під знищення розташований дитячий майданчик, де граються діти та тренуються представники молодіжного спортивного руху паркур. Жителі вже протестували проти незаконних дій, одначе зараз забудовник перейшов до активної фази будівництва і тому мешканці мікрорайону, прості кияни, паркурщики та громадські активісти разом виступлять супроти дерибанного терору.


островопросие

Previous post Next post
Up