А ви думали, я вам зараз рецепт паски напередодні свята дам? Хоча... Дам. Але давайте я нині спечу, ще раз переконаюся що там все ок, тоді викладу.
А зараз поділюся файним рецептом для любителів кокосової стружки. Взяла його в групі
Busy mama cooking на Фейсбуці, автор
Nataliya Sergeevna Hahuda Трохи переписала його як мені було зручніше, також поміняла там те, що було уточнено в коментарях. Також спекла і з"їла :) Він кльовий, легкий, пухнастий і смачний. Готується одной лєвой, що було однією з основних причин його спробувати ))) Отже, ловіть:
Для тіста:
1 яйце
1 скл кефіру
3/4 склянки цукру
1 ч.л.(не сильно повна) порошку до печива
1,5 склянки муки
Все перемішати і вилити в форму попередньо змащену маслом або олією (в мене форма 18*28см, висотою 4см. то фактично кришка від такої прозорої штуки, де я тушкую часом щось. розмір - якраз то шо треба))
Для начинки:
1/2 склянки цукру
100 гр (в мене вийшло 2 не сильно повні склянки) кокосової стружки
1 пакетик ванільного цукру
вершки 20% 1скл.
Все крім вершків змішати в сухій посудині, всю цю суміш рівномірно розприділити по поверхні тіста.
Пекти при 190град. 30-40хв. Щоб кокосова стружка не підгоріла можна накрити при запіканні фольгою.
Готовий гарячий пиріг рівномірно полити вершками.
Фоток нема. Швидко закінчуються такі пироги чомусь :)
Смачного!