Богдан Данилишин: Росія в істериці, але їй ніхто не заважає теж підписувати угоду про асоціацію з ЄС

Aug 28, 2013 12:04





Екс-міністр економіки України Богдан Данилишин, який зараз проживає у Чехії, досить емоційно, але ґрунтовно відповів на вчорашню заяву радника президента РФ Сергія Глазьєва. Російський політик учора перерахував цілий список загроз, які начебто чекають на Україну після підписання нею угоди з ЄС про зону вільної торгівлі. Серед безлічі загроз Глазьєв назвав навіть втрату суверенітету та партнерства з Росією.

ТЕКСТИ вирішили надрукувати коментар Богдана Данилишина є доктором економічних наук та академіком НАН України щодо висловлювань Глазьєва:

В даний час істерія, яку поширюють деякі російські політики відносного того, що Україна "…підписавши угоду про асоціацію з ЄС, позбавляє себе суверенного права з усіх питань торговельної політики, які ми віддали у Митний союз» та «…Україна перестане бути для нас стратегічним партнером, вона зникне як суб'єкт міжнародного права, оскільки всі свої дії в торговій сфері вона повинна буде узгоджувати з Євросоюзом" є нічим іншим як прагненням будь-якою ціною утримати Україну від підписання Угоди про Асоціацію з ЄС.

(Читати більше)

митний союз, єс, економіка, росія, україна

Previous post Next post
Up