Фрегат українських ВМС “Гетьман Сагайдачний” вирушив в дальній похід.

Sep 24, 2013 20:01

Нарешті !!!!! Я в це вже не вірив.

Фрегат Військово-Морських Силах Збройних Сил України “Гетьман Сагайдачний” з вертольотом Ка-27 та групою спеціального призначення (оглядовою командою) на борту сьогодні, 24 вересня, вирушив в далекий похід з метою участі в антипіратських операціях в районі Аденської затоки, Червоного моря та західної частини Індійського океану. Під час морського переходу і з прибуттям до місця призначення фрегат здійснить безпосередню підготовку до виконання завдань операції з протидії піратству на морі “Океанський щит” і операції ЄС “Аталанта” в районі, наближеному до проведення цих операцій.


Корабель в тривале плавання проводжали командувач ВМС ЗС України адмірал Юрій Іл’їн, члени військової ради флоту, ветерани вітчизняних ВМС, рідні і близькі військових моряків.

Звертаючись до особового складу, адмірал Юрій Іл’їн підкреслив, що до цього часу кораблі національного флоту в такий тривалий похід ще не ходили.

- Ви перші. Першими бути важко, але дуже почесно. Флот пишається вами! - зазначив командувач національних ВМС. - В цьому строю - кращі з кращих, які заслужили право на виконання цієї дуже важливої для нашої держави місії. Ви будете захищати національні інтереси нашої держави. Пам’ятайте кожну хвилину: ви є захисники Вітчизни, по вам будуть судити про нашу державу, про наші Військово-Морські Сили.

Керівник виду Збройних Сил побажав усім відмінного здоров’я і щасливого плавання.

http://www.mil.gov.ua/index.php?lang=ua&part=news&sub=read&id=30813

UPD

image Click to view

ВМС, Україна, фантастика, гарний настрій

Previous post Next post
Up