Львів....мм...

Jan 29, 2008 23:46

29 січня о 1 години ночі прийшла в голову спонтанна думка поїхати в Львів на день. В той же час написала Люді смс і стала гадати чи то вона захоче зі мною поїхати.. чи може мене там матом накриє, що я її збудила.. чи назве мене хворою)) Але все добре було))
Спала я мало. То щось снилось нездорове, то на стіні 3 рази бачила спалах від фотоапарату (не знаю як воно вишло.. галюни чи ні.. але стало не спокійно...)
В 6 ранку виїхали з Луцька і доля нам, слава Богу, нічого негативного на дорозі не поставила. Полазили по Львову 6 годин, правда ніякі музеї нам чогось не світили.
Львів то безцінне місто. Такого різноманіття архітектури і фарб годі шукати. Люди дуже доброзичливі, залюбки допомагали знайти дорогу і проводили по вулицям до final destination. Що найбільше запамяталось - так це запах кави... Він там всюди.. Покладені зерна кави до мого рюкзаку. І він, думаю, ще не один тиждень буде видавати цей аромат.
Назад на маршрутці.. Довго незнати з чого ржали.. Людям не давали спати. "Викали". Філософствували. По холоду дійшла додому... І от новий день...
З останніх сил пишу цей пост. Побачимось коли побачимось








люблю я цей сніг....






надпис сподобався

фан, фото, Львів

Previous post Next post
Up