I Got It All!

Sep 14, 2008 19:31




Дякую тобі Боже, що я не москаль, і що ще за життя (мого і Брайана Мея та Роджера Тейлора) зміг побачити кавалок однієї з найфантастичніших рок-груп в історії жанру!
Оскільки проносити камери було не можна, заховав її до величезного наплічника, на самісіньке дно, з надією, що мєнтам буде в лом туди лізти. Один таки її намацав, але чи то не зрозумів, що це, чи то йому було по-цимбалах, але я таки опинився з моїм кеноном і - головне! - з об'єктивом 70-300 в четвертій фан-зоні. Втім, серед тих, хто відділяв мене від сцени, певно, було багато баскетболістів, тому нормальних кадрів (більш менш) вийшло так мало.



Мей і Тейлор, звісно, не помолодішали, але це не завадило їм з таким драйвом зіграти усі (ну, хай не усі, але багато) своїх хітів. Я під Radio Ga-Ga відбив собі долоні, а голос зірвав ще на I Want It All. Хоча, коли Мей грав чарівну Love Of My Life в мене, певно, виросли додаткові голосові зв'язки, і від початку й до кінця я її витягнув. При цьому, майже всі навколо дивились на мене, як на носія якогось сакрального знання. Слів майже ніхто не знав... І це у фан-зоні!

Зверніть увагу на голову біля драм-кіта Тейлора. Вона (голова) стирчала там майже весь концерт:). Не позаздриш музичним технікам.



Мей був, як і завжди, неперевершеним! Особисто для мене, одним з головних моментів шоу стало виконання трьох нових пісень з новогу альбому The Cosmos Rocks, який має вийти 15 жовтня. Квіни ще не видохлись!



Ясна річ, - Пол Роджерс - на Фредді, і не його заміна. Власне, цьому вони і назвались + Paul Rodgers. Але він Фронтмен з великої літери. Дуже потішили його Shooting Star і, авжеж, All Right Now.



Ех... Якби тут було трошки більше різкості, ця світлина могла б стати найкращою з всього сету...

Наразі ж, величезне дякую квінам і Роджерсу за незабутній музичний бенкет, а також міліонам пана Пінчука, які він не (лише) зажимає по банках, а й ділиться з простими людьми. Це і є справжнє меценатство.

Сейшени

Previous post Next post
Up