Повітря свободи

May 21, 2014 01:52


Події, що відбуваються в Україні останні півроку, не залишили байдужим нікого і стали точкою відліку нової історії українського народу, збудивши в мільйонах українців національну свідомість. Не лишились осторонь від цього процесу і ми з братом, відчувши перший раз в житті гордість за наш волелюбний і прекрасний народ.

Коли брат два місяці тому сказав, що написав свою першу пісню українскою мовою, я здогадувався, що пісня буде сильною, але коли я почув її вперше, вона перевершила мої очікування. Стало зрозуміло, що це його краща пісня і вона просто зобов'язана обзавестися відеорядом.

Так і народилося це аматорське відео, при створенні якого були використані доступні в мережі відео з подій, які поклали початок пробудженню української нації. Відео не ідеальне, але зроблено з душою.

Присвячується всім героям Української Національної Революції.

image Click to view




События, происходящие в Украине последние полгода, не оставили равнодушным никого и стали точкой отсчета новой истории украинского народа, пробудив в миллионах украинцев национальное сознание. Не остались в стороне от этого процесса и мы с братом, ощутив первый раз в жизни гордость за наш свободолюбивый и прекрасный народ.

Когда брат два месяца назад сказал, что написал свою первую песню на украинском языке, я догадывался, что песня будет сильной, но когда я услышал ее в первый раз, она превысила мои ожидания. Стало очевидно, что это его лучшая песня и она просто обязана обзавестись видеорядом.

Так и появилось на свет это аматорское видео, при создании которого были использованы доступные в сети видео событий, положивших начало пробуждению украинской нации. Видео не идеальное, но сделано с душой.

Посвящается всем героям Украинской Национальной Революции.

видео, лирика, Украина

Previous post Next post
Up