Драсті

Mar 10, 2013 23:46

Коротко про все, чи якось так.
Життя мое змінюється дивовижним чином. Часу вистачає хіба шо на короткі телефонні переговори.
Але новин трохи є.
З подивом констатувала, що вже не уявляю як можно ходити вдома в колгтах носках, щтанях і світері під кофтою. Аборигени дивуються на нас бо ми рассікаєм в шортах і майках. Саме це я вдало продемонструвала чи не двом підїздам, захлопнувши двері. Ну ви розумієте, ключі в квартирі я з младєнцем в куртках готові до прогулянки і муж в майці і шортах. Добре що є в господарів у сусідньому підїзді рожичі які радо прийняли мого майже голого чоловіка і донечку поки я пулею літала по ключі. От тепер іще проблема знайти на Трататарці дядька що робе дублікати. Хочемо у родички тієї зробити головну заначку.
А доні нашій уже аж цілий рік. Доня любе ходить на діскотєку в ПРоменаду на вихідних, там вона ганяється за дітьми відбирає у них шаріки, пищить і танцює. Танцювати вона любить понад усе. В буддень ми ходимо на тусовку до школи там збираються мальчіки 2+. У деяких Надія одбирає машини, у когось лопатки і відеречка, комусь звабливо пвдморгує обома очима і демонструє свої восьмеро гризунів.
А мені чесно кажучи вже не віриться, що рік тому ми заново вчилися дихати, а чоловік називів її "сємочкою" бо коли взяв її вперше на руки то навіть не відчув через ковдру. Не віриться і все, бо сємочка танцює, верещить, гасає, і співає "дададададан".
А ще мені пощастило виграти (вперше в житті виграла) квитки на стомп. Це було дуже класно, смішно і цікво, там був один такий лисий чувачок, зовні на нацика по недоразумєнію схожий, але варто було йому простов ийти на сцену, зал ридав від сміху. Вразила тендітна маленька така дівчинка, яка на рівні з дужими хлопцями тягала поперед себе важучий інструмент і грала на ньому. Правду про них говорять, що вони навіть шум здатні перетворювати в музику, а я б сказала шо вони навіть тишу перетворять на музику.

А ще я оце пишу і тіки подумала, шо через кілька днів у мене "ой-йо, рокенрольний фозраст Хріста", а я з дєвочками договарююсь " ось перестану  кормить, і ми як зажгьом".
Пішла я спать бо поряд так призивно сопуть дві пари ніздрів шо просто нєудєржаться.
А єслі увас буде час то напишіть мені будь ласка яким ви мислите ідеального мужчіну січас і яким мислили його джесь в 16-18. Для діла нада.
Єссі шо я не всігда камєнчу але читаю все!
Previous post Next post
Up