та хто ж він такий?!

Dec 30, 2010 13:14



мля.він мені одразу не сподобався, я його навіть не бачив і не знав як його ім'я...

почалось все з того що інтерв,ю мало відбутись десь у чорта на куличках,точніше у кАНАЛАХ Софіїївської Борщагівки що під Києвом,студія "Пілот" це тіпа круто ,треба зробити півтора десятка телефонних дзвінків з під металевих воріт"бази", поспілкуватись з дебільними охоронцями через домофон,почекати дві годинки в офісі підпираючи стіни та слухаючи як дівиці з піарслужби оної звязди шукають пудру чи тональний крем.Ба,такой красавєц не може стати без макіяжу перед об,єктив фотокора,вже мовчу про попередження всих і вся про те що не задавати питань про йогошню нову молоду дружину, про те як йому "творилося" в камедіклаб,про те чи він добре спить і що сьогодні їв...Бля! ну жесть якась...
і тутвидвигається цей пан, двох слів не може звязати,виходить це у нього ну прямо так як у мене :),питання журналіста і його відповіді мене вже виводять із себе але мовчу, терплю,робота така нічого не поробиш,просто не перестаю дивуватись тому як якась "маленька"людинка кожного разу з тебе в,є та наклоняє хоч нічого із себе не представляє і це на фоні того що Люди дійсно авторитетні чи досить відомі у суспільстві вільно спілкуються з тобою розумно відповідають на питання і головне не вимагають надавати текст та тим більше фото на так зване согласованіє.
Як бачите з мене писака нікакой,але промовчати про ці не поодинокі випадки вже не можу,ну хто вони такі? що тут роблять?нафіг вони взагалі?
ледь не забув, я тут все про нього розповідаю - про Вадима Галигіна,який не дав мені заробити свої 45грн. гонорару і головне забрав майже увесь час робочого дня,звісно було б краще познімати щось у місті,"курс валют"в кінці кінців .
та хто ж він такий ,цей ведучий телепрограми "Люди, коні, кролики..." ?

реклама, канцерогени, не гламурчик, новорічна ялинка, канал

Previous post Next post
Up