oi nosis nosis

Dec 22, 2010 15:47



Nezinau kiek jau tu puodeliu karsto vandens ir arbatos prigeriau.

Juokinga, kad ankstesnej darbovietej vaisiu, riesutu, dziovintu nesamoniu, zoliniu arbatu ir medaus valgymas gydomaisiais tikslais sulaukdavo soko/nuostabos/pasibaisejimo zvilgsniu. Cia niekam nekeistos mano pankoliu arbatos, karstas vanduo su citrina, ciaudulio gaudymas servetelem ir ranku dezinfekavimas po kiekvieno potencialaus viruso paskleidimo.

Ir is viso, kuo daugiau pasieke kolegos, tuo rodos paprasciau su jais :D As I kalbas nesileidziu, nes zmoniu nemegstu, bet aplinka apie save suvokiu vistiek :D

Pirma karta per gyvenimo cia 7 metus, nesijauciu kaip issisokele kalbedama apie ranku gamybos daiktus, vilnones kojines/anklodes ar medinius, nertus, drozinetus eglutes zaisliukus. Kas buvusiems kolegoms atrode egzotiska ir nesuprantama, cia visiems atrodo sveikintina ir siektina. Yra, pasirodo, ir Londone zmoniu, kurie supranta, kad medvilne yra the best :D kad kartais uz kokybe reikia primoket, kurie zino ne tik high street brandus ir gali apie juos issamiai ir protingai diskutuot (galvojau, kad tokiu kaip mmm daugiau nera :D*) O jau patiekalu ir pasaulio virtuviu/restoranu ismanymas tai katu katu…klausau ir mokaus haha. Labai like. Aj jo gi virtuvej apsiktoj vistiek indai plaunami bliude drungno vandens su laseliu fairy.

Cia dar kazka norejau protingo parasyt, bet sudetingai su tom protingom mintim siom dienom.

Labai noriu namo, liko ryt ir poryt, tada kucios pas draugus, jei nesusirgsim dar labiau, kaledos namie ir pagaliau tas tevas kaleda ateis, jau nebesulaukiu kartu su vaiku, tada vaikiuko teatras ir daugdaug iseiginiuuuu..

Previous post Next post
Up