Men vi nægter at tro på, at i Danmark er det penge, der skal til for at genoprette retfærdigheden!

Nov 16, 2015 15:40

Mit navn er Olexii Tarasevich. Jeg er ukrainsk statsborger.
Jeg er opfinder.

Min far, Jurii Tarasevich, er opfinder. Han har en doktorgrad i kemi og har fået patenter på flere opfindelser.

Siden 2006 har vi beskæftiget os med udviklingen af nye teknologier for silicium rensning. I perioden 2006 - 2011 har vi fået 7 patenter på opfindelser indenfor dette område.

I 2011 fik vi et tilbud om et ligevægtigt og åbent partneskab fra Peter Mietkiewicz Stagetorn Kolos. Vi skulle prøve at realisere vores ideer i Danmark.

På daværende tidspunkt så vi Danmark som et glimrende eksempel på europæisk demokrati; et land af ærlige og lykkelige mennesker med nultolerance over for korruption.

Derfor var dette tilbud om at forene vores intellektuelle aktiver med Peter Kolos’ finansielle og forretningsaktiver og åbne et joint venture “North Atlantic Innovation Group ApS” under dansk jurisdiktion tiltrækkende.

Vi har betalt dyrt for denne illusion!

På nuværende tidspunkt har vi faktisk mistet vores ejendom og muligheden for at arbejde på projektet, fordi vores daværende partner har realiseret en svigagtig ordning, nemlig manipulation med dokumentationen og autokonkurs.
Alle vores forsøg på at genoprette retfærdigheden ved hjælp af den danske politi, anklagemyndighed og andre statsinstitutioner bliver enten ignoreret eller mødt med en stærk uvilje til at se de åbenlyse kendsgerninger.

Jeg har indgivet to klager til Københavns Byret, men i stedet for at have min sag behandlet, blev jeg faktisk presset økonomisk, ved et tilfalde gennem en lovstridig retsafgørelse fra Københavns Byret (dommer Anette Burk) om en kaution på DKK 200,000 til at behandle min sag.

På nuværende tidspunkt har Peter Mietkiewicz Stagetorn Kolos nået sit strategiske mål - at dræne min familie økonomisk.

Vi har ikke flere penge til at betale for advokatydelser.

Men vi nægter at tro på, at i Danmark er det penge, der skal til for at genoprette retfærdigheden! Derfor vil jeg gerne bruge sociale media for at gøre danskerne opmærksomme på vores problem.

Jeg annoncerer en række poster, hvor jeg ikke presenterer mine egne udledninger. Jeg presenterer kun kendsgerninger og dokumenter.

1. Peter Mietkiewicz Stagetorn Kolos er grundlægger og direktør for 20 virksomheder, som er gået konkurs.
Der er udstedt kvitteringer til DKK 3,084,800 til opdigtede personer (ingen efternavne eller andre opysninger på modtagerne) fremlagt af Peter Mietkiewicz Stagetorn Kolos som fuldgyldige finansielle dokumenter.
2. Officielle dokumenter fra Københavns Byret - den lovstridige retsafgørelse om kautionen på DKK 200,000 for sagsøgeren, som et krav for at få en sagsbehandlig, og lovparagraffer fra de danske lover, som bekræfter, at denne regel ikke må bruges i mit tilfælde.

3. Dokumenter, som blev sendt til anklagemyndigheden, Rigspolitiet, samt Justitsministeriet i Danmark, er blevet ignoreret. (Det officielle brev af vicedirektøren for konsulatafdelingen i Udenrigsministeriet i Ukraine, som indeholder oplysninger om handlingerne foretaget af Udenrigsministeriet i Ukraine №71/ВКЗ/19-091_56530 af d. 25.06.2014)

4. Dokumenter, som bekræfter, at ansøgningen for et patent på
“A process for the production of fuel for heat engines on the basis of silicon
and hydrogen, and an industrial installation” er blevet tildækket. "Forsvinding" af denne og andre immaterielle aktiver på tidspunktet for den obligatoriske årlige audit (revisor “Beierholm”)

5. EUDP dokumenter - Energiteknologisk udvikling og demonstration - en offentlig fond, der tildeler de danske skatteyderes penge, bekræftelse på *DKK 8 962 645, 32* til *North Atlantic Innovation Group ApS *, samt *DKK 9 209 000** til Peter Mietkiewicz Stagetorn Kolos’ privat virksomhed *Danica Greentech ApS *

Rapport om EUDP interne undersøgelser og påviste overtrædelser.

6. Advokatfirma " ADVOKATFIRMAET PAUL HENRIK JLVER". Min samarbejdserfaring. Arbejdskvalitet og resultaterne.
Jeg vil gerne samarbejde med de interesserede journalister og er klar til at fremlægge fulde oplysninger til, f. eks. en journalistisk undersøgelse. Jeg kan garantere nøjagtighed og autenticitet. Alle dokumenter er kommet i min besiddelse på lovlig vis.

Tak til alle, der ikke er ligegyldige, for repost!

Københavns Byret, opfinder, beierholm, peter mietkiewicz stagetorn kolos, udviklingen af nye teknologier for silic, eudp, anklagemyndighed, danmark er det penge, autokonkurs, justitsministeriet i danmark, danica greentech aps, advokatfirmaet paul henrik jlver, genoprette retfærdigheden, danske politi, europæisk demokrati, energiteknologisk udvikling og demonstra, nultolerance over for corruption, konkurs

Next post
Up