Leave a comment

Comments 4

olga_kulaj March 23 2017, 20:36:27 UTC
Мені не так давно дали почитати книгу іспанського письменника Артуро Перес Реверте " Кожа для барабана". Не знаю, чи відноситься вона до християнських, але сюжет детективний про стару церкву, яку хочуть знищити, бо багатіям потрібна земля під забудову, і як церква "захищає себе". Ми з чоловіком прочитали її з задоволенням.

Reply

taras_palkov March 24 2017, 09:28:34 UTC
Артуро Перес Реверте, без сумніву, один з найцікавіших письменників сьогодення. До християнських він, щоправда, не відноситься. Швидше навпаки :).
З творів Реверте мені імпонує книга "Вчитель фехтування". Мені так здається, що і Вам вона би сподобалась.

Reply

olga_kulaj March 28 2017, 18:36:13 UTC
Мені та жінка дала ще "Карта небесной сферы" цього ж автора, але я поки що Муракамі дочитую.

Reply


zalgalina March 24 2017, 16:11:27 UTC
Скажу відверто, що дуже зраділа, коли побачила кадр з фільма, який мене дуже зацікавив. Особливо, його головний герой. Думаю, що якби він Вам не сподобався, то Ви б не показали це фото. Було б дуже цікаво, що Ви можете сказати про цей фільм. Я ще остаточно не визначилась. Буду ще раз дивитись.

Ваш майбутній список мене дуже зацікавив. Перша думка - белетристику не читаю. Але і Крузо, і "Нічний політ" (особливо остання), - з тих, що читаю та полюбляю.

З задоволенням прочитала цей Ваш пост. Дякую, що Ви підняли таку тему в той час, коли мало хто з трепетом бере в руки нову книжку. А може, я помиляюсь? Може, це моя гординя? Дай Боже!

Reply


Leave a comment

Up