РФ готовится к большой войне...( ибо имперское мышление делается национальной идеей....

Jan 13, 2016 14:40



Русские , запомните : никому в мире и 1см вашей земли НЕ НУЖЕН !Все Ваши фобии в голове. А заложили вам эти фобии ваши правители ,ваше ТВ, ваши СМИ. Никто не хочетнастоящей войны с вами. Именно санкциями хотят вас остановить, остановить имперские замашки ваших правителей. Верните чужое и ваша экономика стабилизируется, но никто и никогда не пугал вас оружием и ядерным пеплом.Вам нужен голод ,смерть, разруха в прикуску с ядерным пеплом? вам его устроят ваши же воссоздатели "русского мира".Остановитесь и остановите этот ужас ! Смерть и нищета УЖЕ на пороге. Наведите порядок в своей стране, живите в мире, стройте будущее своей страны и своих детей! Решайте свои проблемы, вы не настолько сильны, чтобы лезть в чужие проблемы...

Россия сформирует три новых дивизии на западном направлении - Шойгу

В России планируют создать три новые военные подразделения на западном направлении в этом году, и начать эксплуатировать пять стратегических ядерных ракетных полков. Об этом сообщил министр обороны России Сергей Шойгу.



Он также заявил, что необходимо будет также улучшить инфраструктуру, которая поддерживает ядерные силы России, ссылаясь на объекты, где есть стратегические ракетные подводные лодки и бомбардировщики дальнего радиуса действия.

Он добавил, что каждому военному округу следует ожидать проведения проверок в 2016 году.

Это заявление сделано на фоне того, что Россия аннексировала Крым в марте 2014 года, и конфликта на востоке Украины, ухудшил отношения Москвы и Запада.http://translate.google.com/translate?hl=ru&sl=uk&tl=ru&u=http://www.radiosvoboda.org/content/news/27483164.html

Roman Burko

1 ч ·

ЗАРАЗ ЧИ ПІЗНІШЕ?

Цікава новина від "Радіо Свобода":

"У Росії планують створити три нові військові підрозділи на західному напрямку в цьому році, і почати експлуатувати п’ять стратегічних ядерних ракетних полків. Про це повідомив міністр оборони Росії Сергій Шойгу.

Він також заявив, що необхідно буде також поліпшити інфраструктуру, яка підтримує ядерні сили Росії, посилаючись на об’єкти, де є стратегічні ракетні підводні човни і бомбардувальники далекого радіусу дії."
(стаття: http://www.radiosvoboda.org/content/news/27483164.html)

Сьогодні з ранку як раз прочитав доповідь по презентації “Майдану закордонних справ” по темі: "ЕСКАЛАЦІЯ ЯДЕРНОГО ПРОТИСТОЯННЯ США ТА РОСІЇ В КОНТЕКСТІ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ"
(http://mfaua.org/…/eskalaciya-yadernogo-protistoyannya-ssh…/)

Висновок:
В своїх прагненнях наздогнати та перегнати США Росія здатна кинути всі свої сили на розбудову військового потенціалу, щоб виграти час Кремль шантажує Захід превентивним ядерним ударом у разі військового втручання у конфлікт з Україною. Низка аналітиків вважає цей шантаж блефуванням, проте саме цей шантаж є причиною обережної позиції Заходу щодо постачання Україні новітніх озброєнь. Війна на Донбасі - це протистояння двох відсталих пост-радянських армій. Попре свої погрози Росія побоюється використовувати свої ЗС на повну потужність, тому використовує гібридні методи часткового військового впливу, постійно підтримуючи горіння цього конфлікту. В той самий час РФ готується до великої війни, бо орієнтація Кремля зводиться лише на дві позиції: "Велика війна зараз, до якої РФ не готова" та "Велика війна пізніше, коли РФ до неї підготується". В будь якому з цих випадків мир не розглядається як варіант закінчення протистояння, бо імперське мислення переведено керівництвом РФ у російську наднаціональну ідею: "російського миру" в якому відступити від загарбницьких ідей рівноцінно поразці. Кожен намагається виграти час, сподіваючись, що переграє свого супротивника і дістанеться перемоги економічними або військовими засобами, проте велика війна неминуча, питання лише в лінійці часу: "зараз" чи "пізніше"...

Медведев, Путин, Война

Previous post Next post
Up