А НИКОЛАЙ ЯНОВИЧ АЗАРОВ НАЛОГИ ЧЕСТНО ПЛАТИТ ??? Откуда бабки ???

Sep 08, 2010 19:08

...
НАЧАЛО  ВПЕЧАТЛЯЕТ !!! :
наказ голови ДПА Миколи Азарова № 570 від 15 жовтня 1999 року "Про стан роботи по надходженню коштів від реалізації конфіскованого майна". В цьому документі Азаров наказує, що право на реалізацію конфіскованого податківцями майна повинно позачергово надаватися ВБФ "Професіонал".
Кілька наступних років, як свідчать новини, улюбленець Азарова БФ "Професіонал" реалізовував і спирт, і овочі, і авіаційні двигуни, та багато чого іншого.

Крім того, згідно з іншими документальними свідченнями, податківці збирали з бізнесменів безповоротну фінансову допомогу на рахунки фонду, а також "Професіонал" не гребував гуманітарною допомогою.

Існує інформація, що в свій час фонд поповнювався відсотком від кожного штрафу, накладеного податківцями на підприємців, однак автор не знайшов документів, які це підтверджують. Але навіть без цього джерела доходів фонд і так смоктав кошти з податкової, як чимала насосна станція.

Що ж стосується витрат на благодійництво, то про знайшлося це ще менше свідчень, ніж про його комерційну діяльність. Хорошими справами не хваляться? А може не було чим особливо хвалитися?

РЕЗУЛЬТАТЫ  ДЕЯТЕЛЬНОСТИ  ВПЕЧАТЛЯЮТ !!!  А  ПЛАНЫ !!!!!!!!!

БФ "Гарант" збирає кошти з народу для зведення шикарного готелю "Пушкін-Плаза" на березі Чорного моря? Чи терміново потрібні інвестиції для інших будівельних фантазій сина Миколи Азарова?

ДА  УЖ.......... !!!!!!!!!!!!!!!!  ??????????????  !!!!!!!!!!!! МОЖНО  ПОСМОТРЕТЬ !!!!!!!!! :
www.pravda.com.ua/rus/articles/2010/09/8/5365808/
...

ВЛАСТЬ, ДОМА ЛИДЕРОВ УКРАИНЫ, Азаров

Previous post Next post
Up