І сміх, і гріх: У Хмельницькому новий тролейбус потрапив в аварію на другій зупинці свого руху

Apr 07, 2015 21:00

Вчора у Хмельницькому випустили на маршрути два нових тролейбуси. Вони оснащені низькою підлогою та пандусами для людей з особливими потребами. Також в салоні нового громадського транспорту можна “зловити”високошвидкісний WiFi.

В Україні таких тролейбусів лише три. Вартість одного на момент купівлі становила 2 млн 226 тисяч гривень.


Дванадяцтиметрові тролейбуси мають низьку підлогу та по три камери спостереження в салоні. Дві з них працюють ззовні та показують габарити тролейбуса для того щоб уникнути зіткнень з іншими транспортними засобами”, - заявив директор Хмельницького комунального підприємства «Електротранс» Віктор Паламарчук.

Також Паламарчук зазначив, що тролейбуси придбані за кошти з міського бюджету, їхні корпуси зроблені з нержавіючої сталі, а зовнішнє оздоблення - це скло та пластик. Таким чином, вони дуже тривкі та захищені від корозії.



Проте не встигли нові “рогаті” проїхати і трьох зупинок, як один з них потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. На одній із зупинок новий тролейбус не зміг розминитусь із маршрутним таксі.

Як стверджують очевидці, що перебували всередині тролейбуса, маршрутка стояла за межами зупинки та набирала пасажирів. Коли тролейбус намагався її об’їхати, його підрізала інша машина. Таким чином, правий бік нового “Електрона” уперся в лівий бік маршрутки.



Коли на місце ДТП прибули представники ДАІ та дозволили транспортним засобам роз’їхатись, стало зрозуміло, що пошкоджень на новому тролейбусі немає, а у маршрутки тріснув лише бампер.



Водій маршрутного таксі стверджує, що він не набирав пасажирів, а вже стояв у черзі на світлофор.



http://ngp-ua.info/2015/04/20335

П. С. Говорят,что все-таки пострадало зеркало у тролейбуса. И я впервые увидела Мельника после выборов в ВР. Он явно поправился.

происшествия, аварія, Хмельницький

Previous post Next post
Up