Подарунки Сашуні

Mar 30, 2013 08:51


Так як березень невідомо, чи настав, чи не настав, чи закінчується, ми продовжуємо отримувати подарунки до 8 Березня. Шанування пошті, що  затримкою посилок  продовжує нам календарні свята!
Прошу дарувальницю tildas викласти пристойне фото, а я свої поховаю в спойлер. А ще там дарунки з Луганська



[радісні фото]

Тезка моєї доні, натхенна моїми закладинками, почала їх плести гачком, і всіляко закликаю споглядати за ними. Але собі накрутила як браслет, бо вже дуже пасувало до моєї спідниці.




І вишитий-пошитий намисто-кулон з півником і застібкою-кнопкою , зручність якого зразу була оцінено нашою немалою головою. Нам як раз подарували вельветовий сарафан, і цей етнобохоакцент як там і був. Звісно, фото обіцяю пізніше.


І ще похвалюся диво-посилкою від форумчанина Andrew_Yer Дякую.  Це "Писанкова абетка" Тетяни Коновал -- книжка, яка "випадково" розкрилась на методиці викладання писанкарства в дитячому садку, і ми точно за вказівками швиденько малюємо "завдання": тут треба допомогти краплинкам з хмарки на небі потрапити в калюжу внизу. Щоправда, доня змусила зауважити, що не слід мочити ноги в калюжі, а щоб на обличчя не крапало, слід намалювати парасольку.Що і було виконано. Де обкладинка для книжки з аплікацією і об'ємна картина з несліченою кількістю технік і прийомів виконання (навіть намистини-дощик з хмарки крапають).Ще з розписом петриківським-гудзик в ошатній коробоці і магніт -- солодка парочка з Луганщини. Ось такі хвастульки.



Закликаємо весну у вікно!

писанки, хороші книжки, закладинка в улюблену книжку, такі цікаві люди

Previous post Next post
Up