Найкращий блог для жіночої душі!

Dec 15, 2011 17:37


Приємно, коли твоя праця і зацікавлення корисні людям, приємно робити спільно хороші справи, дякувати, вболівати і підтримувати хороших людей! І сьогодні Рожденная свободной Вера Аникина подарувала мені квітку визнання -- цей ЖЖ став одним з найкращих блогів для жіночої душі. Красно дякую, Віро!
У Віри я навчилась візувалізовувати свої мрії, планувати своє життя м'яко, споглядати за світом трішки інакше, спокійніше, а також познайомилась з цікавими дієвими і небайдужими людьми! Тож запрошую на http://born-2-be-free.com

Звідки ноги ростуть, тобто стебла цієї квітки
За умовами флеш-мобу я повинна обрати 10 націкавіших для мене блогів, ЖЖ і передати їм квітку, запросивши в цей пост. Мої обранці з посиланням на цей ЖЖ і кількома словами про його зміст, отримують квітку і передадуть її іншим.. Тож знайомтесь з моїми фаворитами на сьогоднішній день:

1. http://n-tsynaiko.livejournal.com/ Життя схоже на плетиво. Невеличке ательє в'язаних речей Надії Цинайко. Бонусом до розкішного і зручного хендмейду йдуть скарби із бабусикої скрині, дружній піар і незмінне почуття гумору.
2. http://handmade-faq.livejournal.com/ спільнота Рукотворіння, туту все цікаве з того ,чого не вмію робити, тобто багато цікавого, окрім вишивки... Бо все про вишивку, це
3.http://vyshyvanka.ucoz.ru Цей сайт -- плекання всієї вишивальної спільноти української і не тільки, спілкуємось на форумі http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum Рекламую своїми справами і дописами на цьому ресурсі. Сусіди, це
4.http://by-ethno.livejournal.com/ Этнаграфія Беларусі. Ведай свае традыцыі!
5.http://smijana.livejournal.com/ Передайте далі у віки тендітну народну пісню і традицію. Запишіть на диктофони своїх, наших бабусь. Автор скромно замовчує свої художні здібності та поетичний талант. Етнографічний пісенний матеріал безцінний.
6.http://volna-uspecha.livejournal.com/ Волна успеха. Все мечты исполняются. Успех 7 дней в неделю. Наталья -- психолог, гештальт-терапевт, тренер и ... мать. Учит и показывает, и поддерживает, и консультирует. Як на мене, ідеальний тренер. Навчаюсь тут. Ще один робочий майданчик http://money-insight.livejournal.com.
7.http://a-ja-ne-ty.livejournal.com/ Лялі - маму, лялю - в слінг. Взірець слінгомамський, мамський і взагалі... людяний! (а слінгом від Аліни ще досі користуємось)
8. http://lubany-b.livejournal.com/ Моя кухонька. Кулинарить и творить.Тут дуже смачно і приязно!
9.http://nar-art-textil.livejournal.com/ Народное искусство - текстиль
10.http://ja-mamusia.livejournal.com/ Я-мама! І цим все сказано. Мамські розмови.

Ось так. Долучайтесь до квітучого саду!

різне, такі цікаві люди

Previous post Next post
Up