Ну наконец в топе что-то забавное

Aug 25, 2023 19:58

Ходят слухи, что Борис Борисыч решил вконец нас опозорить и перевести все свои песни на державную.

https://caurug.livejournal.com/371494.html

Песен у него много, давайте поможем хорошему человеку - чай, переводчик у всех установлен. Чур первая:

По даху повільно сповзає дід, який доїть козлів, моторний, як Деркач. Він хоче залізти у вікно до якоїсь жінки. Бувало раніше, що Дід гуляв і очі його були порожні. Він свистів, як сокіл, і скликав жінок, щоб спати з ними в кущах.

Дід любив це заняття і вмів задовольнити відразу дванадцять жінок одночасно, тому він був героєм країни, і його поважали. А тепер цуценята сховалися у вікнах сусідських мазанок, і дід повзе, обмочивши свої шаровари.

Він одряхлів і дуже хоче справити нужду, але він далеко він Батьківщини, в іншій країні, а там за користування туалетом треба платити.

Ну, рифму пусть сам подберёт как-нить.

капитан бодросовал, на нашем флаге серб и морок, словесность, хлебом не корми дай постебаться, вяжу шапочки из фольги заказчика, чистой воды абсурд, штирлиц кормил немецких детей украдкой, не могла не поделиться, как говорил омар хайям, пахлава глупости, помер и помер чё бубнить-то, чушь тихонько повизгивала, чепухарий, добр бобр до своих бобрят, посмотрите на лилии - они не пашут, вскричал: фуй! фуй! задрыгал и проснулся, мир сдвинулся с места

Previous post Next post
Up