Dec 01, 2017 14:29
1 склянка манки замочити на півгодини в
1 склянка йогурту
100 грам нехолодного вершкового масла збити з
1 склянка цукру, під час збивання додати
2 яйця
додати манку, замочену в йогурті, додати
400гр пюре з печеної гарбузи (або 300 гр натертої сирої гарбузи), натерти
цедру 1 лимона, додати
1 склянку борошна з
1 ч.л. соди
1 ч.л. лимонної кислоти (без гірки)
випікати 40-60хв при 200-180град.
в кінці випікання зварити лимонний сироп:
сік 1 лимона долити водою до 100мл., додати
3ст.л. цукру
варити після закипання 5-7 хвилин
одразу, як достали пиріг з духовки, залити його гарячим сиропом.
бімба!
тре ще спробувати перевести на більш дієтичний варіант з сироваткою і рослинною олією.
еда