Apr 22, 2017 19:21
затіялась, бо навіть однакову мішу у двох дівайсах, так чому б не урізноманітнити на кінцевому етапі.
опара:
450мл молока
90гр. дріжчів
борошно до стану сметани з загальної кількості близько 1800гр
залишити підходити поки не схоче почати опадати (3-5 годин)
поки що змішати 100гр. вершкового масла кімнатної тем-ри з 6 ст.л. какао
як опара готова, збити 12 яєць з 600гр цукру і 1,5 ч.л. солі.
гарно перемішати з опарою, додати борошно до отримання такого собі "молодого" незабитого тіста, гарно вимісити
розділити на 2 частини, в одне вмісити 150гр. вершкового масла кімнатної температури, 200гр мигдального борошна (але цей пробувати не раджу, у мене не встав, краще без мигдалю залишити), 50гр коньяку, ванільний екстракт.
в друге - оте масло з какао і 1 розтоплену плитку шоколаду.
дати підійти, обмяти, додаючи родзинки-цукати, розкласти по формам, випікати.
паска,
еда