Вангую: Бэдь валит к раскольникам, пытаясь прихватить "академию"

Jun 19, 2014 18:58


Ж У Р Н А Л  № 25

У засіданні Священного Синоду Української Православної Церкви під головуванням Місцеблюстителя Київської митрополичої кафедри Високопреосвященнішого митрополита Чернівецького і Буковинського Онуфрія -

МАЛИ МІРКУВАННЯ про доцільність посади Уповноваженого Української Православної Церкви з питань вищої освіти і науки та діяльність архімандрита Віктора (Бедь) на посаді ректора Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія.

УХВАЛИЛИ:

1.    Скасувати посаду Уповноваженого Української Православної Церкви з питань вищої освіти і науки, як таку, що дублює повноваження голови Учбового комітету при Священному Синоді Української Православної Церкви.
2.    Звільнити архімандрита Віктора (Бедь) з посади Уповноваженого Української Православної Церкви з питань вищої освіти і науки, у зв’язку з її скасуванням.
3.    Звільнити архімандрита Віктора (Бедь) з посади ректора Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та направити його в клір Мукачівської єпархії Української Православної Церкви.
4.    Ректором Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія призначити Преосвященного архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора.
5.    Доручити ректору Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія Преосвященному архієпископу Мукачівському і Ужгородському Феодору провести реорганізацію Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія у відповідності до Концепції вищої духовної освіти Української Православної Церкви.

P.S. от меня: Деятельность откровенного нациста Бэдя всецело и всячески благословлялась Сабоданом.

автокефалисты, УПЦ МП, Бэдь

Previous post Next post
Up