обід по-селянськи

Jun 29, 2010 17:13

всі всі всі вже запостили фоторецепти. крім мене. так от сьогоджні маю час і натхнення нагнати жабу і слюні голодному офісному планктону:)))

принцип простий: м'ясо і гарнір, який я фоткати не буду, бо молода варена бульба це дуже нудно. свинина замаринована в спеціях, цибуля і морква молоді, пару зубців молодого часнику
рукав для запікання









цибулю крупно півкільцями ріжемо і викладаємо в рукав. на неї лягли пляйстерка м'яса




на верх свинини ше трошка порізаної цибулі, порубаний часник і молоду моркву цілою. притрушуємо зеленню. шо в ресторації, но нє?:)
зав'язуємо краї рукава і в духовку на 40 хвилин приблизно




поки пацє запікається ми можемо вимахнутися чудо-ножем і зробити нінзя-огірки на закуску. на дошці, знайомтеся, свіжий базилік, а біля дошки сметана. вони чарівно заправлять молоду картоплю, яка доречі, вже вариться.




за 5-10 хвилин до кінця запікання розрізаємо рукав. це надасть м'яску скоринку. дивіться тільки щоб не пригоріло:)))




смачного. фініта ля комедія

піду насолю три банки огірків, які вчора з ніжинщини приїхали, а то перед походом на роботу, щось дуже корисним зайнятись схотілось:)))

фетіш, кулінарія, блог, культ, жировисько, фото

Previous post Next post
Up