(no subject)

Jan 30, 2012 10:04



Отут http://www.pravda.com.ua/news/2012/01/29/6940732/ читаємо, що вірний однопартієць Ющенка, горе-керівник СБУ, який не посадив жодного з тих, хто на те давно заслужив, зібрався балотуватись до ВР по мажоритарному округу на Тернопільщині.
Окрему увагу викликає те, що на балотування його нібито запросила місцева громада (це насправді серйозний діагноз для "2-тисячного народного віча "Захистимо Україну!"). По-перше, нагадало як Лук'яненко та інші політв'язні підтримували кагебіста Марчука на президентських виборах (стокгольмський синдром як він є). По-друге, нагадало славне галицьке слово "хруні" (буде новий тег).
На однозначні висновки наштовхує бажання балотуватись в омріяній всіма нацдемами Західній Україні (та ще й в сільській місцевості, а,  не, наприклад, в місті Тернополі), а не за місцем народження (Запоріжжя) чи багаторічної роботи (Київ). Вас що там люди добре знають і не проголосують?

Окрему феєрію викликає заява новооб'явленого кандидата Наливайченка про проведення праймеріз серед кандидатів від опозиції. А чим вам місцеві вибори не праймеріз? Неймовірно репрезентативні були праймеріз (жодне соцопитування не опитає стільки виборців) і ваша "Наша Україна" набрала свої почесні пару відсотків.

Тепер питання, коли ж ці типу європейські політики нарешті поступлять по-європейськи, тобто понесуть політичну відповідальність? Хто-хто, а "Наша Україна" список гріхів має солідний, і, видається, Голова її Ради мав би відповісти за втрачені шанси з 2004 року, за обман виборців, та й зрештою чому купа її колишніх партійців зараз активно працює у владі над "поліпшенням життя вже сьогодні".


хруні, поточне

Previous post Next post
Up