Світляк - мегакруто, але дуже мало!

Jan 29, 2016 16:04



Нарешті подивився фантастичний серіал «Світляк», колись переглядав кілька серій та якимось чином закинув його, а ось на днях знайшов і виправив колишню помилку.

Сюжет серіалу крутиться навколо найманців-крадіїв, які в недалекому майбутньому подорожують по планетних системах нашої галактики на малому, старому і не самому швидкому, але міцному космічному кораблі типу «світляк» під назвою «Сереніті». Їхні пригоди захоплюючі, вони потрапляють в різні кумедні і небезпечні ситуації - їх підставляють, на них полюють, намагаються убити чи просто посадити, але з будь-яких пригод вони виходять переможцями і майже завжди цілими - і все завдяки командній роботі та довірі.



Капітан корабля, колишній військовий, який воював на боці повстанців проти Альянсу, але програв. Остання битва в якій він приймав участь та яка стала переломною у тій війні називалась «Битва при Сереніті». Капітан розумний, хитрий, відважний, готовий стати горою за свою команду, але з легкістю може поставити на місце будь-якого члена команди за невиконання наказу, навіть прикладаючи грубу силу при необхідності. Його особа найголовніша та найцікавіша у серіалі.



Хоч кожен член команди Сереніті по-своєму захоплює, але писати про кожного було б занадто, оскільки я рекомендую його до перегляду і тим, хто захоче його подивитись може бути не так цікаво через моє величезне захоплення.





У серіалі досить багато гумору, при чому не «туалетного», що дуже радує. І багато крутих космічних кораблів та іншого транспорту.

Також серіал захоплює правдивістю ефектів та фактів, особливо радує безшумність у космічному просторі, та відсутність вигаданих прибульців - усі планети, на яких побувають герої серіалу, заселені людьми. Зацікавив той факт, як побачили сценаристи майбутнє, в ньому повія - це елітна професія, при чому кожна повія сама вибирає собі партнерів, при чому не кожен собі може їх дозволити, але тих, які дозволяють зовсім не осуджують - це норма життя!



Ось такі от справи. В серіалі ще досить багато цікавого, яке вам прийдеться дізнатися самим (якщо ви його ще не дивились). Дуже шкода, що вийшов лише один сезон серіалу, але можливо це і на краще, бо все могло стати гірше з наступними сезонами.

До речі, завантажити серіал Світляк українською можна на торенті Гуртом.

Світляк, Сериалы, Фантастика, Фильмы, Светлячок

Previous post Next post
Up