Звіт по цілях (середа, перший день)

Nov 21, 2013 00:51

                Привіт всім, хто це читає і слідкує за мною, щоб я бува не забув відзвітувати))) Сьогодні перший день моєї гри, і якось він так швидко пролетів, що я навіть не мав часу усвідомити всю скрутність моїх найближчих 60 днів) оце зара сиджу, пишу ці рядки і офігіваю скільки ж я на себе набрав...
За планом я мав прокинутись сьогодні від будильника в 7:30, але коли я відкрив очі в 8:26 - я зрозумів, що проспав, і навіть не чув як дзвонить будильник, або вві сні його виключив і не памятаю) таке зі мною трапляється дуже рідко. Я собі і вам обіцяю від сьогодні вставати з ліжка після першого ж дзвінка будильника, а не переставляти його на потім.
Тепер про виконання моїх цілей по списку за сьогодні:
1.      Стабільно тренуватись - я сьогодні сумлінно зробив зарядку, відтиснувся 30 р і присів 50р.  Потім ще посеред дня зробив один підхід відтискань. Але про регулярні тренування ще не задумувався. Так собі думаю зараз потрошки ввести м’язи в тонус і з понеділка записатись на секцію.
2.       Правильно харчуватись - їхв я сьогодні явно непогано, але точно не так як планую. Не почав нічого робити по даній цілі.
3.      Випрацювати ефективний режим дня і тижня і його дотримуватись - Сьогодні проявив ознаки самодисципліни, але планування і time management не починав.
нічого робити по даній цілі.
4.      Написати 10 копірайтингових текстів - нічого робити по даній цілі.
5.      Виробити навик писати статті - нічого робити по даній цілі.
6.      Почати власний бізнес - нічого робити по даній цілі.
7.      Вивести особисті прибутки більше ніж 3 000 грн/міс - Сьогодні забрав частину зарплати з Говерли - 200 грн, але якшо чесно, совість каже що я нічого робити по даній цілі.
8.       Запустити проект Виклик - нічого робити по даній цілі.
9.      Завершити стратегічне планування організації - сьогодні витратив близько 3 години на обдумування і формулювання структури виховного процесу Спадщини, і ще 2 години обговорював питання структури на зборах проводу. Процес повільно, але рухається. Я за сьогодні зробив для себе декілька цікавих висновків, і в голові виникли цікаві ідеї, завтра виділю час, щоб продовжити роздуми.
10.Провести тренінг по організації проектів - нічого робити по даній цілі.
11.  Віддати всі борги - нічого робити по даній цілі.
12.  Перестати нарікати і скаржитись на людей - здається вголос я ні на кого не нарікав і не скаржився, але такі негативні думки в голові виникали. Дуже добре, що мене ніхто сьогодні не спровокував)

Previous post Next post
Up