Мукачеве

Jul 11, 2015 21:43

Ну ось і стрілка як в 90-х. Єдина відмінність - руки навчені зразу гасити з вогнепальної зброї, про приїзд міліції навіть не задумувалися.
Ланьо теж ідіот - хто це стрєлу забиває у людному місці?
Прес-секретарю ПС Шараскіну (Богема) моя порада - маленька брехня призводить до великої недовіри (він як режисер має знати це краще ніж я). Коли ти у коментарі телеканалу 112 розказуєш, що група відважно прорвалася в гори і буде боронитися у кращих традиціях повстанців, а згодом випливе правда, то хто тобі повірить далі?

Побачено в соцмережах:
Yuri Ishchenko Все случившиееся - это удар по Беня-батам. Дальше последуют показательные акции по борьбе с этими НВФ. МВД будет разоружать ПС спустя рукава, скандал будут всячески заминать (что уже и начал делать Геращенко по команде сами знаете кого). На плюсах пойдут сюжеты про Ланя, его связи с Медведчуком и жопоблоком, о его прошлых и настоящих делах (контрабас, наркота и т.д.). ПС будут показывать как героев, которые борятся за справедливость и воюют на востоке. Через пару месяцев все заглохнет. Парни с ПС будут в розыске, но их никто и никогда не найдет. Запомните этот коммент )

власні думки, дурість людська

Previous post Next post
Up