Діти Корчуватого отримали благословіння на Новий Навчальний Рік по Українськи !

Aug 31, 2014 12:47

День Знань на Корчуватому розпочався з молитви в Українській Церкві Київського Патріархату !

Нажаль дикрети та розпорядження кривавого тирана і відвертого сатаніста володимира ульянова-леніна видані ним у 1918 році, ще діють в Україні і Церква досі відділена від ШКОЛИ, дитячих садочків, учбових закладів, військових частин .... тому нажаль процес духовного та національного відродження Української Нації після спроб комунно-кремлівського її нищення  внаслідок цього в Україні значно уповільнений, але недивлячись на це і на багато, ще  інших диструктивних факторів, які ще потужно присутні в житті Українців в Україні саме УПЦ Київського Патріархату успішно правадить Місію Національно-Духовного відродження нашого Українського народу !



Саме сьогодні в передень 1-го вересня та  Дня Знань - у Святу Неділю в Свято-Миколаївській капличці УПЦ-КП на Корчуватому, що у Голосіївському районі Києва  Українські Діти Корчуватого з віруючих свідомих родин отримали згідно історичної Української національної традиції - Благословіння на початок Нового Навчального Року !



Хай Бог Благословляє наших Українських дітей на успіхи в навчанні в цьому важкому році на Славу Божу та на примноження Слави, Честі та Величі нашої рідної Української Держави !



З Божим Благословінням до Знань і до Перемоги
над Кремлівськими кривавими окупантами - москалями !

Шикуйсь ...


До молитви !






























Previous post Next post
Up