щоденне

Nov 22, 2015 22:57

Той, хто каже, що Україна не змінилась - бреше. Таки змінилась. А наскільки, і чи назавжди - то вже від нас з Вами залежить. Залежить...

З владою (АП/Кабмін) точно щось не те. Вона не розуміє сигнали суспільства, і реагує зовсім не як здорова інституція. До останнього я був впевнений, що блокада Криму розв'язує владі руки, створює форс-мажор, дає законні підстави зробити кожен день окупації нашого Криму непомірно дорогим для агресора (Московії). Але ж, так це б виглядало, якби АП/Кабміни були на нашій, українській стороні.
Не хочеться розгойдувати човен, та влада, як той короїд, продовжує у спільному днищі робить якісь маленькі гешефтні канальчики. Одумаються?

Дратує реклама ЦУМа, яка періодично виникає в стрічці. Як нагадування про столичні трофеї окупанта. Як і Київенерго. І тиша. Бояться навіть питання озвучити. За своє переживають.
P.S. Той, старий ЦУМ, пам'ятаю. І навіть деякі речі ще нагадують. Але яке він має відношення до цього, трофейного, відібраного у громади.

Соцмережева люстрація нової поліції - це виправлення чиїхось помилок. І перевірка. Ну Ви ж пам'ятаєте - розумний вчиться на помилках. Якби ще й на чужих, та то вже майже мрії. Хоча б вчився...

З такою владою в Україні роки доведеться Майданами рахувати.
Коли ж їм дійде?

думи мої, facebook, Україна, мысли

Previous post Next post
Up