завантажую файли тої свідомості 08.-09.2011

May 27, 2006 19:11

І не треба ніяких пошуків, акаунтів, досягнень - я і так безсмертний і вічносущий, я не впреше народжувався в усіх світах, я шукаю тільки СВОЄ, а коли я знайшов і зрозумів ХТО Я - навіщо даіл страждання і зайві старання? Просто жити, насолоджуватися життям, бути вільним і знайомитися з приємними людьми - такими ж безсмертними душами у Безмірному Всесвіті. А все, що потрібно, за мене й так зроблять, не треба вигороджуватися наперед - потрібно бути СОБОЮ і робити творчість - те, що найближче твоєму Серцю (істинній душі) зараз.
Я безсмертний і всюди знайду її, якщо на те пішло, не треба поспішати і жаліти про втрачений час - це не одне моє життя щоб я сумував що чогось не встиг чи в мене,- як завжди хвилювало,- чогось не було і живу не своїм житям. Головне було зрозуміти за все своє життя - ХТО Я,



image Click to view



COMBAT04.MP3
ти диви, а я забув що тоді думав. А то все сумував останнім часом - я ніхто, мені нічим похвалитися. я нічого не досяг, мені 23 а я ВІДСТАЮ від світових знаменитостей на своїй біографії. І взагалі багато чого мені не хватає, а марнував я молодість на казна-що, хоч весь час був впевнений що жертвую власним задоволеннмя від життя (власне, праця, розмова і добрі діла і було те задоволення). Диви, а всі вопроси уже давно рішені ;)

синхронізація

Previous post Next post
Up