00осінь-зима 2005

Dec 12, 2008 14:02

Чому так? Мабуть, я нарешті покинув "лялечку" і вирушив у Путь - для повного щастя не вистачало хіба що покинути Дім - але жити самостійно я був ще ,мабуть, неготовий (а тому щоразу попадав у обтяжуючий полон домашньої гравітації та повного холодильнику (що особливо небажано на ніч, коли я приходив, цілий день голодний і після тренувань :) - але міг, була можливість поїхати вчитися у Харків (на Схід), але я вважав що не всі справи у Києві завершені.
Heroes of Might and Magic 3 Music : ПОДОРОЖ - 10.WATER theme.

А Шлях Серця - Шлях Душі я потім знайшов.., але про це - вже іншого разу  ;-)

доповнено - 2009.06.22

(До речі, сюжет схожий на той, що я подумки склав одному своєму герою (з " The Great Underground Quest"). До ручки тоді ще не дійшло - щоб записати, своїми життєвими проблемками був зайнятий...Тому, мабуть, нарешті дійшов час ;-)

Отака була дивна періода життя...А потім я заглибився у давню історію (Геродот, Міфологія, Рамаяна, Махабхарата, Європа до н.е.), намагався доказати небувалі істини (але - без внутрішньої гармонії) - з матеріалістичного "науково-обґрунтованого" боку, а тому у своїх мізкових пертрубаціях (безліч дискусій, полемік у думках (характерна риса: оскільки я віддалився від світу своєї шкільної молодості-Чарівного Світу кінематографу і фантастики- бо розувірився, будь-який новий образ у статті чи у книзі вибухав у мене хвилею уяви, асоціацій, навіть якщо він був брєдовий..особливо мене діставали журналісти :), що писали на прадавню тематику)...Пізніше я дізнався, що ТАКУ літературу випускають серйозно, інколи, на держзамовлення - про аріїв-українців-оріїв в десь так 40 віку до нашої ери). Навіть сни почали снитися на схожу тематику (один раз - суміш Махабхарати та Аргонавтів - приплили якісь греки на галерах на острів, а там з-за скелі вийшла оживша статуя якогось індійського бога і викинула їх :).

А під впливом газет снилось і геть чодернацьке: степовий скіф-арій разом зі своїм племенем десь на холмистих просторах, вгорі - НЛО (що тоді для мене було те саме, що переміщення в часі), вожак намагається з горба і на коні поцілити його з лука, але схоже, що стріла відбивається від захищенної надтехнологічної поверхні літального апарата. От і весь сон :)

відредаговано - повертався до цього запису і в 2012.

весь світ шукав для тебе істину - бо сам прагнув її,
мороз бив по шкірі у 2006 - бо мав заморозки у душі,
в мене вже був період коли грати не міг,
для всіх бездомних старався - хоч би психологічно помагав,
я відчував всі болі на світі,
читати історію нормально не міг -
за давніхі римлян, цивілізації переживав і вже в уяві на полі бою поліг,
для gsc(ГУИ) намагався записати звіт,
літаючі острови та віманіко-шастру древніх теорій "запускав у політ".

додав вірш у 2011.12

Таг: самопрославленіе
Previous post Next post
Up